Articole și noutăți

Jan, 01, 2015   Comentarii

De mai multe ori am fost întrebați de ce există pe piață prețuri atât de diferite în ce privește ciobănescul caucazian. Spre exemplu, gasești pui de ciobănesc caucazian și la 150 Euro și la +1000 Euro. Care să fie raționamentul logic din spatele prețurilor ?

Defapt, explicația este foarte simplă. Calitatea se plătește.

Ce ai făcut când ți-ai cumpărat automobilul personal ? Ai ales cea mai ieftină variantă sau ai analizat raportul calitate – preț ?

Exact așa stau lucrurile și când vine vorba de patrupezi. Un ciobănesc caucazian la 150 – 200 Euro de cele mai multe ori se dovedeste a fi un câine strict pentru curte iar de multe ori nu exceleaza nici la acest capitol.

 

În ce sens un preț mai mare înseamnă o calitate mai buna ?

Nimeni nu poate garanta că un ciobănesc caucazian foarte scump va avea un palmares impresionant însă șansele sunt foarte mari.

Prețul ridicat arată eforturile făcute de crescător pentru a obține un cuib de calitate. Adică o montă bine gândită care la rândul ei costă și multe alte cheltuieli pe care un crescător le are până în momentul în care pune primii pui spre vânzare.

 

Sfatul nostru: Mai bine faceți un efort financiar mai mare acum decât să faceți o economie la cumpărare și să regretați mai târziu.